Suomen Ergonomiayhdistyksen kevätseminaari 12.5.2017

MISSÄ ON ERGONOMIA?

Perjantai 12.5.2017 Helsinki, Business Meeting Park, Forum

Tule kuulemaan keskustelua ajankohtaisesta aiheesta ja tuo ajatuksesi tilaisuuteen.

Seminaarin aiheena on ergonomiatoiminta Suomessa ja kuinka se jalkautuu työpaikoille. Seminaarin aluksi kuulemme kuuden eri organisaation edustajan puheenvuoron ergonomian ja ergonomiatoiminnan asemasta organisaatioissaan. Seuraavassa paneelikeskustelussa pohditaan minkälaista ergonomitoimintaa työpaikoilla tulisi olla ja mikä sen mahdollistaisi? Seminaarin osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Iltapäivän päätteeksi pidetään yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous, johon toivomme runsasta osanottoa kuten seminaariinkin.

Ohjelma:

9:45 – 10:00 Kahvi
10:00 – 10:10 Seminaarin avaus, Elina Parviainen Ergonomiayhdistyksen pj
10:10 – 11:40 Puheenvuorot
Hannu Stålhammar, ylitarkastaja STM työsuojeluosasto
Esa-Pekka Takala, ylilääkäri Työtereveyslaitos
Rauno Hanhela, toimitusjohtaja Työturvallisuuskeskus
AVI, edustaja ilmoitetaan myöhemmin
Arto Reiman, tiiminvetäjä/tutkijatohtori Oulun Yliopisto
AMK, edustaja ilmoitetaan myöhemmin
11:40 – 12:30 Lounastauko (omakustanteinen lounas)
12:30 – 13:30 Paneelikeskustelu: Minkälaista ergonomiatoimintaa työpaikoilla tulisi olla?
13:30 – 14:00 Yhteenveto ja seminaarin päätös
14:15 – 15:00 ERY:n sääntömääräinen kevätkokous

Toivomme etukäteisilmoittautumisia maanantaihin 8.5. mennessä osoitteeseen ery@ergonomiayhdistys.fi. Tilaisuus on ilmainen. Ohjeet paikalle pääsyyn ja pysäköintimahdollisuuksista löytyvät yhdistyksen verkkosivulta ladattavasta dokumentista.

Tervetuloa!