Jäseneksi

Suomen ergonomiayhdistyksellä on sekä henkilöjäseniä että yhteisöjäseniä. Henkilöjäseninä on muun muassa tutkijoita, kouluttajia, työterveyshuollon ammattilaisia, työsuojelutehtävissä toimivia sekä työolojen, työmenetelmien ja työvälineiden suunnittelijoita.

Yhteisöjäseninä on yrityksiä, yliopistoja, koulutus- ja tutkimuslaitoksia, työsuojelualan järjestöjä ja ammatillisia yhdistyksiä.

Henkilöjäseniä on noin 200 ja yhteisöjäseniä noin 20.

Vuoden 2015 jäsenmaksu on 40 € henkilöjäseneltä  ja 120 €  yhteisöjäseneltä.

Jäsenyys oikeuttaa sinut mm. seuraaviin jäsenetuihin:

• Jäsentiedote neljä kertaa vuodessa sähköpostitse
  • Ilmainen / edullinen osallistuminen yhdistyksen ja sen jäsenjärjestöjen järjestämään koulutukseen ja muihin tapahtumiin
  • Pohjoismaisen (NES) ja kansainvälisen (IEA) ergonomiajärjestön jäsenyydet ja alennetut osallistumismaksut näiden alaisuudessa järjestettyihin konferensseihin ja koulutuksiin
  • Oikeudet yhdistysten (ERY, NES) jakamiin stipendeihin ja avustuksiin

ERY on jäsenenä seuraavissa järjestöissä:

• Pohjoismainen ergonomiayhdistys (Nordiska Ergonomisällskapet, NES)
  • Eurooppalaisten ergonomiayhdistysten järjestö (Federation of European Ergonomic Societies, FEES)
  • International Ergonomics Association (IEA)

Jäsenhakulomake

Jäsenyyttä voit hakea täyttämällä oheisen lomakkeen. Samalla lomakkeella voit päivittää yhteystietojasi.

Valitse:

Nimi (pakollinen)